Ny mobil!!

Promenerade till jobbet imorses (eller snarare sprang sista biten eftersom det började störtregna!!) och på vägen köpte jag en ny mobil!! =)
Hade egentligen bestämt mig för att köpa Sony Ericsson T707...
...men den fanns bara hos 3, så därför ringde jag Telenor för att säga upp mitt abonnemang.
Men hotar man med att säga upp abonnemanget så får man helt plötsligt mycket bättre erbjudanden än de kan ge i affären, så det slutade med en sån här istället...
Ni förstår, det fina med den är att man kan byta skal!! Det har jag saknat sen min gamla Nokia 3410 som jag älskade tills jag tappade den i parketten så displayen sprack...
Jag får bara med det blå skalet ovan och ett mörkgrått men Telenor-försäljaren trodde att man förmodligen kommer kunna köpa alla skalen löst så småningom. Och det finns ju lite att välja på, yumm!!
Så inom en väldigt snar framtid, hoppas jag, trillar den ner i brevlådan...*längtar*

Knowing

Kom precis hem från bion, ikväll blev det Knowing med Nicolas Cage och Rose Byrne (för mig mest känd från sjukt bra serien Damages, väntar på att andra säsongen ska börja visas...).
Vill inte säga för mycket om filmen för att inte sabba upplevelsen men jag gillade den!
Hade rätt låga förväntningar och var mycket skeptisk eftersom vi inte hört talas om den innan och dessutom visades den i en av de minsta biosalongerna. Men blev positivt överraskad. Den var påkostad kändes det som, välgjord med snygga scener. Även om den stundtals höll ett lågt tempo så var spänningen riktigt bra uppbyggd och mer än en gång höll jag krampaktigt tag om armstöden, och jag är ändå inte så jättelättskrämd av film längre, det är inte mycket som förvånar längre.
Tycker att den passar in i många olika genrer som ändå matchades ihop på ett bra sätt men vill som sagt inte avslöja för mycket.
Den platsar inte in på topplistan kanske men är definitivt sevärd!
Enda jag störde mig på var Nicolas Cage som börjar bli lite för klyschig numer, han kan verkligen bara spela en sorts roller. Jag har aldrig gillat honom värst mycket men börjar tröttna på riktigt nu.
En grej rollbesättarna lyckats ruggigt bra med dock var lilltjejen som spelar Rose Byrne som barn, sjukt lika!!


I survived!!

Det gick, jag överlevde en utekväll med dryga 2 timmar på dansgolvet utan blåmärken eller stukade vrister!!