The Worlds Greatest

Jag är tillsammans med världens underbaraste Man (för det mesta).
En lång kedja av händelser ledde till att han igårkväll blev utelåst från vår lägenhet & fick sitta & vänta i trappuppgången i en & en halv timme stackarn!!
Lite lätt småirriterad & trött var han naturligtvis när jag kom hem men inte mer än så. Om jag ska erkänna ärligt så hade jag, om det varit jag, när han kom hem varit totalt vansinnigt ursinnig på honom, trots att det inte var hans fel! Jag hade suttit där i en & en halv timme & byggt upp min ilska & skyllt allting på honom (för ingenting är ju någonsin mitt fel).
Förmodligen innebär denna insikt snarare att jag är en hemsk människa men tänk då på att denne Man står ut med mig (för det mesta).

Puss my lover!!

Saturday Night Fever

Jahapp, så är man bjuden på 70-talsfest på lördag.
Inbjudan kom för ett bra tag sen & direkt började man fundera på kläder men som vanligt så tänkte man "det är ju ett bra tag kvar så det är ingen brådska", tiden rinner iväg & nu står man här 4 dagar innan dagen D utan kläder.
Sitter just nu på Mannens jobb & väntar på att han ska bli klar så vi kan åka till Kupan & Erikshjälpen & sånt & rota bland gamla äckliga saker....var på Emmaus innan & där fanns en massa grilliga farmorsklänningar, kanske vore nåt..?
På Partaj hade dom en Elvis-kostym, det kanske Mannen kunde ha, hahaha!! Eller en rosa kråsskjorta kanske? Lite Saturday Night Fever-aktigt väl?
Vi får se vad det slutar med, får vi till några bra outfits kanske jag meddelar vad det blev.
Wish me luck!